Prijzen Gedragstherapie en Gedragsadvies

Er zijn vier verschillende vormen van dienstverlening te onderscheiden. De aard en complexiteit van het probleemgedrag zijn bepalend voor de vraag welke vorm van dienstverlening het beste aansluit op uw hulpvraag.

1. Gedragstherapie

Gedragstherapie voor katten is een traject bestaande uit een huisbezoek, gedragsanalyse, behandelplan en nazorg. De duur van een huisbezoek is 1,5 uur of 2,5 uur (plusconsult verdeeld over 1 of 2 afspraken). Bij een plusconsult is er sprake van meerdere of complexere problemen waarbij een intensieve begeleiding nodig is.

De kosten bedragen € 165,00 inclusief BTW voor een gedragsconsult en € 255,00 inclusief BTW voor een plusconsult. De reiskosten bedragen € 0,23 inclusief BTW per kilometer op basis van de ANWB routeplanner (snelste route).

Vergoeding dierverzekeraars: Als u voor gedragstherapie verzekerd bent bij Petplan, Proteq, Ohra, Inshared of de Hema, kunnen de kosten van Gedragstherapie geheel of gedeeltelijk vergoed worden. 

2. Preventieadvies

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw kat te bevorderen. Het bestaat uit een huisbezoek waarin u direct op maat advies krijgt. Onderwerpen waar u een preventieadvies voor kunt afspreken zijn introductie van een nieuwe huisgenoot, spelen met uw kat, kind en kat, een kat-vriendelijke inrichting en een stressvrij dierenartsbezoek. Heeft u een ander specifiek advies nodig dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De kosten bedragen € 65,00 inclusief BTW. De reiskosten bedragen € 0,23 inclusief BTW per kilometer op basis van de ANWB routeplanner (snelste route).

3. Telefonisch adviesgesprek

Dit gesprek is bedoeld om eenvoudige vragen over (probleem)gedrag voor te leggen. U kunt hierbij denken aan vragen met betrekking tot het vernielen van meubels of het voorbereiden van uw kat op een verhuizing.
De kosten bedragen € 45,00 inclusief BTW.

4. Videobeoordeling

Wanneer uw kat gedrag vertoont dat u bijzonder vindt of u wilt uitleg over het gedrag van uw kat, dan is de videobeoordeling een geschikt middel. U stuurt een video van maximaal 10 minuten in van het gedrag van uw kat waar u meer over wilt weten. Bespreking van het gedrag vindt telefonisch of via de mail plaats.

De kosten bedragen € 45,00 inclusief BTW.