Prijzen Gedragstherapie, Kattenzorg en Bach Bloesem Remedies

Er zijn vier verschillende vormen van dienstverlening te onderscheiden. De aard en complexiteit van het probleemgedrag zijn bepalend voor de vraag welke vorm van dienstverlening het beste aansluit op uw hulpvraag.

Prijzen Gedragstherapie

1. Gedragsconsult

Een gedragsconsult voor katten bestaat uit een huisbezoek, gedragsanalyse, behandelplan en nazorg. De duur van een huisbezoek is 1,5 uur of 2,5 uur (plusconsult verdeeld over 1 of 2 afspraken). Bij een plusconsult is er sprake van meerdere of complexere problemen waarbij een intensieve begeleiding nodig is.

De kosten bedragen € 175,00 voor een gedragsconsult en € 265,00 voor een plusconsult. De reiskosten bedragen € 0,23 per kilometer op basis van de ANWB routeplanner (snelste route).

Vergoeding dierverzekeraars: Als u voor gedragstherapie verzekerd bent bij Petplan, Proteq, Ohra, Inshared of de Hema, kunnen de kosten van Gedragstherapie geheel of gedeeltelijk vergoed worden. 

2. Preventieadvies

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw kat te bevorderen. Het bestaat uit een huisbezoek of telefonsich consult waarin u direct op maat advies krijgt. Onderwerpen waar u een preventieadvies voor kunt aanvragen zijn o.a. de introductie van een nieuwe huisgenoot, spelen met uw kat, kind en kat en een kat-vriendelijke leefomgeving. Heeft u een ander specifiek advies nodig dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De kosten bedragen € 65,00 en bij een huisbezoek zijn de reiskosten € 0,23 per kilometer op basis van de ANWB routeplanner (snelste route).

3. Telefonisch adviesgesprek

Dit gesprek is bedoeld om eenvoudige vragen over (probleem)gedrag voor te leggen. U kunt hierbij denken aan vragen met betrekking tot het vernielen van meubels of het voorbereiden van uw kat op een verhuizing.
De kosten bedragen € 45,00.

4. Videobeoordeling

Wanneer uw kat gedrag vertoont dat u bijzonder vindt of u wilt uitleg over het gedrag van uw kat, dan is de videobeoordeling een geschikt middel. U stuurt een video van maximaal 10 minuten in van het gedrag van uw kat waar u meer over wilt weten. Bespreking van het gedrag vindt telefonisch of via de mail plaats.

De kosten bedragen € 45,00.

Prijzen Kattenzorg

1. Kattenzorg bij u aan huis

Voor 1 bezoek per dag is de prijs € 14.00 voor 1 kat en € 16,50 voor 2 katten. De reiskosten zijn € 0,23 per km. Andere afspraken zijn ook mogelijk waarbij de prijs in overleg en op maat wordt afgesproken.

2. Kattenzorg bij mij in huis op een speciale kattenkamer

Voor 1 kat bedraagt de prijst € 15.00 per dag en voor 2 katten € 17.50. Vreemde katten worden niet bij elkaar geplaatst op de kattenkamer.

Prijzen Bach Bloesem Remedies 

1. Bach consult 

De prijs van een Bach consult bedraagt € 40,00.

2. Gebruikersflesjes op maat

De prijs van het eerste gebruikersflesje bedraagt € 10,00. Daarbij krijgt u een korte toelichting op de werking van de geselecteerde remedies op papier. Herhalingsflesjes kosten € 7,50.