visitekaartje catvise

Catvise is op 1 april 2014 van start gegaan. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem. Anneke van den Burg, eigenaar van Catvise, is een gediplomeerd gedragstherapeut voor de kat. Inmiddels is het dienstenaanbod vanuit Catvise uitgebreid met nieuwe bedrijfsactiviteiten zoals het geven van voorlichting en (praktijk)lessen, het bieden van Kattenzorg en Kattenopvang en het gebruik van Bach Bloesem Remedies als een ondersteunend middel bij gedragstherapie.

 

TINLEY GEDRAGSTHERAPEUT VOOR DE KAT

logo tinley

Sinds 1 april 2015 is Catvise aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren. Tinley Gedragstherapie voor Dieren is al 15 jaar lang dé specialist in het gedrag van dieren. Tinley is een franchise organisatie waar gedragstherapeuten met hun eigen bedrijven bij zijn aangesloten. Anneke van den Burg maakt met haar bedrijf Catvise onderdeel uit van dit landelijke netwerk van gedragstherapeuten. De Tinley- gedragstherapeuten passen eenzelfde werkwijze toe en hanteren een gelijke prijsstelling. Ook de kwaliteit van dienstverlening wordt regelmatig getoetst.

DE REGIO VAN ANNEKE VAN DEN BURG 

Bij Tinley heeft iedere gedragstherapeut een eigen regio in Nederland waarin gewerkt wordt. De regio indeling is gebaseerd op de postcodegebieden. Anneke van den Burg werkt in de postcodegebieden 6500 t/m 6876 en 6900 t/m 6939. Deze beide gebieden omvatten in ieder geval de steden Arnhem, Nijmegen, Ede en Wageningen en een groot aantal omringende plaatsen en dorpen.

ERVARING ALS GEDRAGSTHERAPEUT VOOR DE KAT

Vanuit Catvise adviseer ik vanaf 2014 eigenaren met katten die probleemgedrag of abnormaal gedrag vertonen. Een greep uit de diversiteit aan gedragsproblemen waar ik mee te maken heb gehad: onzindelijkheid, sproeien, overmatig aandacht vragen, kaal likken, angst en angstagressie en diverse andere vormen van agressie (waaronder spelagressie, territoriale agressie, aaiagressie en interkat agressie).

Sinds 2013 vang ik ook tijdelijk asielkatten bij mij thuis op. Dit zijn katten waarvan het asiel het wenselijk vindt dat zij gedurende een wat langere periode in een huiselijke omgeving opgevangen worden. Het gaat dan meestal om zwangere poezen en kittens (met of zonder moeder), gewonde dieren en verwilderde angstige katten. Als gedragstherapeut kan ik dit type asielkatten een goede tijdelijke opvang bieden. Tegelijkertijd doe ik zelf ook veel ervaring op met het toepassen van diverse vormen van gedragstherapie en de socialisatie van kittens. Ervaring die in mijn beroepspraktijk van Catvise ook weer goed van pas komt.

INSCHRIJVING IN HET HANDELSREGISTER

Catvise staat sinds 1 april 2014 ingeschreven in het Handelsregister van de kamer van Koophandel met KvK-nummer 60339357.