visitekaartje catvise

Catvise is op 1 april 2014 van start gegaan. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem. Anneke van den Burg, eigenaar van Catvise, is een gediplomeerd gedragstherapeut voor de kat. Vanuit Catvise worden diverse diensten geleverd: gedragstherapie voor de kat, kattenzorg, katten trimmen, opvang van asielkatten en het gebruik van Bach Bloesem Remedies als een ondersteunend middel bij gedragstherapie.

GEDRAGSTHERAPIE VOOR DE KAT

logo tinley

Sinds 1 april 2015 ben ik met Catvise aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren.  De Tinley gedragstherapeuten passen eenzelfde werkwijze toe en hanteren een gelijke prijsstelling. Ook de kwaliteit van dienstverlening wordt regelmatig getoetst. Iedere Tinley gedragstherapeut heeft een eigen regio in Nederland waarin gewerkt wordt. Mijn regio  omvat in ieder geval de steden Arnhem, Nijmegen, Ede en Wageningen en een groot aantal omringende plaatsen. Tevens ben ik aangesloten bij de SPPD en dit maakt dat gedragstherapie voor uw kat vergoed wordt indien u daarvoor verzekerd bent.

KATTENZORG & KATTENOPVANG

Vanuit Catvise wordt ook kattenzorg aan geboden in Arnhem en zeer directe omgeving. Kattenzorg bij de kat thuis of bij mij in huis in een speciaal daartoe ingerichte kattenkamer. Als kattengedragsdeskundige is uw kat bij mij in goede en vertrouwde handen.

Sinds 2013 vang ik tijdelijk asielkatten bij mij in huis op. Dit zijn zwangere poezen en kittens (met of zonder moeder), gewonde dieren en verwilderde angstige katten. Als ervaren gedragstherapeut kan ik dit type asielkatten een goede tijdelijke opvang bieden en heb ik veel ervaring opgedaan met het socialiseren van kittens.

KATTEN TRIMMEN 

Met ingang van 2021 ben ik gediplomeerd kattentrimster. Het trimmen van katten wordt nu ook vanuit Catvise geboden. Het trimmen kan bij u in huis en in een aparte ruimte bij een dierenartspraktijk. Indien nodig kan uw kat onder narcose getrimd worden in deze dierenartspraktijk.

BACH BLOESEM REMEDIES 

Als gediplomeerd consulent Bach Bloesem Remedies kan ik deze bloesems als ondersteunend middel inzetten bij gedragstherapie. Dit pas ik alleen toe wanneer de aard van de problematiek zich hiervoor leent en de katteneigenaar er voor open staat.

ERVARING ALS GEDRAGSTHERAPEUT VOOR DE KAT

Vanuit Catvise adviseer ik vanaf 2014 eigenaren met katten die probleemgedrag of abnormaal gedrag vertonen. Een greep uit de diversiteit aan gedragsproblemen waar ik regelmatig mee te maken heb: onzindelijkheid, sproeien, overmatig aandacht vragen, kaal likken, angst en diverse vormen van agressie (kat-kat en/of kat-mens).

INSCHRIJVING IN HET HANDELSREGISTER

Catvise staat sinds 1 april 2014 ingeschreven in het Handelsregister van de kamer van Koophandel met KvK-nummer 60339357.